Over De Zingoshow

Het muzikale bingoconcept

De Zingoshow is een supergezellige variant op het traditionele bingspel. In plaats van de nummers komen fragmenten van kleine en grote hits voorbij, tijdens de supergezellige Zingoshow! Deelnemers krijgen allemaal een zingokaart en moeten de muziek proberen te herkennen en vervolgens afstrepen als deze op de kaart staat. Heeft de speler de rij(en) die we zoeken, of is de kaart vol? Dan heb je ZINGO!!

Prijzen

Als je De Zingoshow boekt ben je verzekerd van een volledig verzorgde show voorzien van hoogwaardig geluid, licht en beeld. De te winnen prijzen tijdens de show verzorg je als opdrachtgever zelf. Veel organisaties vragen hierbij hulp van de lokale middenstand waardoor je prijzen echt uit de regio komen. Of denk bijvoorbeeld aan sponsoring. Vergeet niet: de prijzen bepalen voor een deel het succes, plezier en spanning tijdens de show.

Afgestemd op je event

Afhankelijk van het aantal deelnemers of zaalgrootte stellen we de juiste show voor je samen. Standaard duurt de show 2 uren en spelen we 2 rondes. Tijdens een ronde kun je 3 prijzen weg geven. Wil je meer prijzen weg geven? Dat kan altijd! Denk bijvoorbeeld aan bonusprijzen, troostprijzen en/of verlotingen.

Wil je daarna nog met de voetjes van de vloer? In samenwerking met JS Sound en Light kunnen we dan op zoek naar een geschikte DJ voor een kleine afterparty.

Geschikt voor jouw event

Met De Zingoshow haal je een uniek en supergezellig muzikaal concept naar je event. Een muzikale avond gecombineerd met een traditioneel spel, zal zorgen voor een onvergetelijke avond! Neem contact met ons op voor een invulling op maat en wij maken een passende offerte voor je!

Let op! Hou er rekening mee dat het traditionele bingospel onder de Kansspelwet valt. Een muzikale variant daarop kan dit ook voor gelden, aangezien het kans-element hetzelfde is en er (tegen betaling) prijzen zijn te winnen. Raadpleeg daarom altijd je lokale gemeente voor het mogen organiseren van dit spel en vraag eventueel de benodigde vergunning hiervoor aan. Kijk voor meer informatie op de site van de Kansspelautoriteit.

Meet the Zingo-callers

Bouke Koning

Met veel plezier en soms ook verstopte hints laat Bouke de ene na de andere muzikale fragmenten horen. Met zijn opzwepende enthousiasme zal hij de hele zaal mee krijgen. Hij wil nog wel eens iemand laten schrikken met een mogelijke valse Zingo, wees op je hoede!

Hans Postma

Met zijn meer dan 25 jaar aan presentatie-ervaring een zekerheidje tijdens de Zingoshow! Zal iedereen meenemen in de muzikale reis die langs vroeger en nu gaat. We denken overigens dat alle 100 er wel in staan maar de volgorde is nog wel eens twijfel over... Kom er zelf maar achter!