De mogelijkheden

Je kunt De Zingoshow op veel verschillende manier inrichten. Een overzicht van de mogelijkheden om je show compeet te maken laten we je hieronder graag zien. Maar laat je niet beperken tot wat je hieronder ziet staan. Wij denken graag met je mee om je event tot een succes te maken!

Zingokaarten

We nemen voldoende Zingokaarten mee op basis van het aantal vooraf verwachtte spelers. Voor de zekerheid houden we een kleine marge aan, zodat ook extra spelers zoveel mogelijk mee kunnen doen.

Online registratie

Wil je deelnemers vooraf laten aanmelden? Dat kan! Via een speciale pagina kunnen deelnemers tickets kopen die toegang geven tot je event. Zo heb jij een kant en klare gastenlijst en is eventuele entree al betaald. Lekker snel!

Flexibel aantal prijzen

Standaard spelen we 2 uren met 3 prijzen per ronde. Maar wil je meer prijzen weg geven? Dan passen we die in. Afhankelijk van het aantal te vergeven prijzen kunnen we bonusprijzen, troostprijzen en verlotingen toevoegen.

Valse Zingo! contest

Wat gaat er gebeuren als je een valse Zingo! hebt? Een liedje zingen? Kunstje doen? Waarom er niet een contest van maken. Als er een valse Zingo wordt gespeeld gaan wij voor het tonen van zangkunsten, wie weet met orkestband!

???

Hier nog een leuke feature. Misschien iets over te winnen prijzen?

Afterparty

Wil je na de show met de voetjes van de vloer? Wij gaan graag met je op zoek naar een DJ voor een afterparty! De geluidsinstallatie en lichtshow staan er toch!